Sonjas blogg

Storseans......kostsam dag..

2013-10-18

 

Jag är ju väldigt intresserad av parapsykologi och allt övernaturligt så av ren nyfikenhet kunde jag inte låta bli att köpa en biljett till Terry Evans storseans eftersom han var här i Nynäs igår kväll.

Jag har aldrig varit på en seans tidigare. Jag har ju sett honom i aktion ett flertal gånger i programmet ”Det okända” som går på TV. Det har ju varit en hel del skriverier och kritik mot honom så jag ville bilda mig en egen uppfattning.

Storseansen höll på i tre timmar, först seans i 1.5 timme, sedan kaffepaus i en halvtimme och därefter frågestund.

Jag kan sammanfatta kvällen med att den stora biosalongen var i stort sett fullsatt,  mest av kvinnor men även en hel del män och det var människor  i olika åldrar. Seansen var både allvarlig och underhållande och några av de ”utvalda” blev ganska så chockade av de känslomässiga budskap de fick från andevärlden.

 

 

Om man tror på andevärlden eller inte får var och en ta ställning till.

 

 

 

 

Det blev en ganska så kostsam dag för mig idag med alla inköp.

 

 

Idag öppnade en ny butik, DollarStore här i Nynäs.

 

Jag kom dit vid tiotiden och jag var förstås inte ensam. Jag träffade ett par grannar som hade varit där sedan åtta då de öppnade i morse och jag lovar att de hade handlat massor. Jo, jag handlade jag också. Allting var så billigt så nu har jag Ariel tvättmedel och Softlan sköljmedel så det räcker mycket lång tid framöver. Det är märken som jag alltid tvättar i så det var ett bra köp. Likaså toapapper, hushållsfolie, kaffefilter, Loka vatten, nötter och torkad frukt, för att inte tala om all choklad.

Jag älskar choklad och äter det varje dag men det är det enda godis jag äter. Och så köpte jag en söt liten tekanna för 30 kr, lagom för en tekopp.

 

 

 

Jag kommer att gå dit en annan dag då det inte är så fullt med folk…Det här är i alla fall en butik som behövs här i Nynäs bland alla tomma affärslokaler. Den ligger alldeles intill Coop Extra så nu får väl de lite fler kunder också kan jag tänka mig för där är det nästan alltid tomt.

 

 

 

Jag var upp till rehabkliniken som ligger i samma byggnad och hämtade ut min nya Tens-apparat. Den hyr jag för 100 kr/månaden. Jag har redan använt den och den är verkligen effektiv att dämpa den akuta smärtan i ben och rygg. Jag lovar att jag hade skitont efter dagens strapatser.

 

 

 

 

 

Efter detta var jag iväg till köttbutiken i centrum. Jag hade beställt en nötköttlåda, innehållande grytbitar, högrev, lövbiff och nötstek, som jag skulle hämta. Alltså det är en butik som jag verkligen rekommenderar om ni har vägarna förbi Nynäshamn. Så gott och mört kött från Hälsingestintan i Järvsö.

 

 

 

Kan även rekommendera deras fräscha salladsbar.....

 

 

 

 

Nästa stopp var på Apotek Hjärtat och där tog det tid. Lokalen var fylld med folk. Det finns ytterligare två apotek här i stan men de flesta föredrar det här som även jag gör. Skulle hämta ut mina två blodtrycksmediciner och astmamedicinen. Den sistnämnda medicinen är dyr men jag måste ha den åtminstone nu på hösten i den fuktiga och kyliga luften. Har varit utan i en vecka och det har jag känt av.

 

 

 

 

 

I kväll ska jag ta det lugnt. Det finns säkert någon hockey att kolla på......

Här är två kompisar som kan konsten att koppla av.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden