Sonjas blogg

 Bagarmossen 40 år....

2013-10-19

 

Bagarmossens djursjukhus fyller 40 år. Jag besökte deras jubileumskalas idag eftersom jag plötsligt fick en ledig lördag.

 

Väntar på pendeltåget strax efter nio i morse för att åka till Bagarmossens djursjukhus. Det var riktigt kyligt ute.

 

 

Det var med blandade känslor som jag åkte dit eftersom  jag har tillbringat mycket tid där i år med både Vera, Casper och Sigge. Det har varit ett mycket jobbigt och sorgligt år minst sagt. Det kändes i alla fall skönt efter det att jag hade pratat med några ur personalen som tog sig tid trots alla människor och hundar o katter som var där.

 

 

 

Jag var som sagt inte ensam. Det var många hundar som vaccinerades och gjorde en hälsokoll till specialpris.

De hade 20% på foder så jag köpte Specific-fodret som Iris älskar. Det är det enda foder hon överhuvudtaget vill äta så nu finns det så det räcker ett tag framöver..

Leo äter ju helst blötfoder och är ett riktigt matvrak. Jag köpte en sort, också Specific som jag hoppas duger åt honom eftersom det innehåller lite mindre kalorier. Han äter helst Friskies. Det är i och för sig inget dåligt foder utan hör till de bättre som finns ute i vanliga handeln.

 

 

 

Jag hamnade på en bra föreläsning i ”Första hjälpen”. Det är alltid bra att uppdatera sina kunskaper och oftast lär man sig något nytt som jag kan ha användning för på mina egna kurser i ämnet.

 

De bjöd också på gratis varm korv, dryck, kaffe och kakor samt godis till både två- och fyrbenta. Djurambulansen som jag är medlem i visade också upp sig. De gör verkligen ett bra jobb och jag hoppas att fler kan stödja verksamheten.

 

De hade också rundvandring på djursjukhuset men det hoppade jag över eftersom jag redan har sett det mesta..

 

 

Det var riktigt kyligt ute så jag var helt stelfrusen på grund av långa väntetider mellan pendeltåg, t-bana och buss men jag är nöjd med dagen. Det blev en heldagsutflykt med tanke på den långa resan fram och åter..

 

 

 

 

Nu har jag tinat upp efter att ha ätit en jättegod gulaschgryta som sonen hade tillagat och strax blir det gräddtårta som en granne kom in med. Sonen har hjälpt familjen en hel del så tårtan var ett tack för hjälpen. Kan ju bli gott även om jag inte är någon älskare av sötsaker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)




Mata in koden inbäddad i bilden