Sonjas blogg

Skjutna älgar....rehab....

2013-10-29

 

Blev först irriterad och sedan ledsen när jag läste i lokaltidningen att de har skjutit de två stadsälgarna. Det var två fjolårskalvar som har strosat runt här i stan och inte gjort en fluga förnär.

 

 

 

Läste i tidningen för ett par veckor sedan att det inte var aktuellt att skjuta dem men nu har det skett ändå. Och det bara för att älgarna har varit inne i några trädgårdar. Om folk rensade undan all fallfrukt så hade det varit större chans att de hade sluppit besök av älgarna om de nu inte ville ha det.

 

 

Läser också att drygt två veckor in i årets älgjakt så har många jaktlag ännu inte börjat jaga. Många har som tradition att inte börja förrän i allhelgonahelgen. Jag har faktiskt ingen aning om varför säger ordföranden i Nynäshamns jaktvårdskrets. Märkligt? Hur länge ska man behöva hålla sig undan från skjutglada jägare?

 

 

 

 

 

 

 

På förmiddagen var jag iväg till Nynäs rehabklinik för ett pass sjukgymnastik igen. Kändes bättre idag. Gårdagen var inte kul efter söndagens strapatser.

 

Fräscha lokaler och duktig personal är det på Nynäs rehab.

 

 

Var in på Dollarstore för några inköp innan jag åkte hem. Har pysslat med lite skrivjobb nu på eftermiddagen men för övrigt har inte mycket blivit gjort. Slängde ihop en Flygande Jakob till middag. Gott!

 

 

 

 

 

 

 

 

Iris och Leo har inte lärt sig att vi är inne i normaltid (vintertid) igen och vem kan begära det? Leo är mycket noga med att mattiderna hålls.....

 

Mätta och belåtna...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden