Sonjas blogg

Effektiv...åtminstone i morse...

2013-11-08

 

Idag har jag varit effektiv i alla fall, åtminstone i morse….När klockan var åtta i morse så hade jag redan utfordrat katter, gjort rent deras toalådor, fixat till mig själv, käkat frukost, läst lokaltidning och nyheterna på iPaden, besvarat mail, diskat, städat, dammsugit och dammat….

 

 

Ett par timmar senare var både äppelpaj och goda syltkakor gräddade o klara….

Jag fick en stor burk hemlagad hjortronsylt av matte och husse till Rover som deltar på kursen i vardagslydnad. Jättegod! Hade sylten på kakorna och de blev supergoda....

 

 

 

 

Har också hunnit med att kasta grovsopor och sedan gått en långpromenad i det sköna vädret.

 

 

 

Det var varmt ute även om det blåste en del. Mötte karlar som kom i shorts och t-shirts. Det är i alla fall den 8 november. Här regnar det på nätterna och det kan det ju få fortsätta att göra…..

 

Lite irriterad blir jag över att de förstör vår fina gräsmatta här nedanför. Vet inte vad som är på gång men trist är det.....och tid verkar det ta för man ser aldrig till kommungubbarna.....

 

 

 

Den fina gräsmattan som blir förstörd nu..

 

 

 

 

 

 

Nu efter middagen och disken tänkte jag slappa och ta det lugnt. Ska börja läsa Sandmannen. Hoppas att den är så bra som det sägs….

 

Blir väl en bit äppelpaj i stället för kvällsmacka tror jag…..När man kommer utifrån slår kanel och äppeldoften emot en….Luktar så gott tycker jag…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden