Sonjas blogg

Obduktion.......mattor på golven...

2013-09-06

 

 

När jag var tvungen att ta det tunga beslutet att Sigge skulle få somna in så ville både jag och veterinären att det skulle göras en obduktion. Det är inte vanligt att så unga hundar drabbas av en så allvarlig sjukdom. Försäkringsbolaget som har ersatt alla veterinär-o djursjukhusräkningar ville först inte betala obduktionskostnaden på 2 310 kr men idag fick jag besked om att de gör det ändå. De är lika intresserade av obduktionsprotokollet eftersom det gäller en så ung hund. Tacksam är jag förstås...Det har blivit kostsamt med alla sjuka djur även om försäkringsbolaget har ersatt det mesta.

Det kan ta allt från en månad till sex månader innan obduktionen är klar.....Självklart är det en jobbig väntan....

 

 

 

Idag har jag varit på sjukgymnastik för mina onda höfter och knän. Äntligen har jag hittat en sjukgymnast som tydligen vet vad hon pysslar med. Jag känner att träningen ger en bra effekt och den erfarenheten har jag inte från de som jag tidigare har gått hos...Nu går jag två gånger i veckan så får jag se vad ortopeden på SÖS har att säga i oktober när jag ska dit.....Meningen är att jag ska operera vänster höft framöver...

 

Sigge var alltså inte ensam om att ha skitdåliga höfter......

 

Gårdagen ägnades åt städning. Jag flyttade in i den här lägenheten för 1,5 år sedan och för första gången har jag mattor på golven. Jag har inte litat på Iris och hennes dumma kissande på andra ställen än i kattoan. Det började hon med när jag tog hem Yana.

 

 

Yana

 

 

Iris gillade aldrig henne.......och det har ju inte gått att ha mattor med valp i huset även om Casper tidigt blev rumsren trots att han var gipsad och inte fick röra på sig...Han var verkligen jätteduktig på alla sätt och vis.....Sigges urinproblem gjorde det också omöjligt att mattor på golven......men nu har jag lagt ut mattor i köket och i sovrummen. Nu litar jag på att Iris bara pinkar i Yanas gamla bädd så den får stå framme fortfarande.

 

Känns varmt och skönt med mattor och ser även lite mer hemtrevligt ut.

Jag måste införskaffa mattor till vardagsrummet för de gamla kastade jag när jag flyttade hit......

 

Trasmatta i köket....

 

 

Iris envisades med att ligga på matbordet inklämd mellan stolarna när jag torkade golven...

 

 

...och Leo ligger kvar i soffan

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden