Sonjas blogg

En ljuvlig  tjej...

2013-12-03

 

Alltså,  jag är djupt imponerad av att Becka är så duktig.

Hon sov lugnt hela natten.  Hon äter med god aptit och gör sina behov utomhus utan några som helst problem. Hon är tystlåten och för inget väsen av sig alls....

 

Becka får dietkost en tid framöver, ris, fiskbullar och nu i kväll fick hon nötfärs och så får hon mat tre gånger om dagen eftersom hon gärna hetsäter, vilket är mycket vanligt att gatuhundar gör. Vill inte att hon ska få problem med magen.....

 

 

 

Och att hon går så fint i kopplet är förvånansvärt. Hon vill gärna kolla in alla dofter på marken. Det enda som oroar henne är trafiken. Hon reagerar på varje bil som far förbi. Då stannar hon upp och blir lite stel i kroppen. Likaså vid höga ljud men det är ju inte minsta konstigt.

 

 

Hon blir även osäker när vi ser hundar på avstånd. Nu i kväll mötte vi en kvinna med en äldre springer spaniel men det gick bra för den hunden var jättelugn. Becka stod lugnt kvar på behörigt avstånd medan vi talades vid en liten stund.

 

 

Sonen följde med mig till närbutiken. Becka och han satt utanför och väntade på mig under tiden jag var därinne. Vi har faktiskt varit där två gånger idag. Fick gå tillbaka och köpa en lämplig förpackning eftersom jag har sålt Veras klövjeväska och Hurttasele och ska posta paketet i morgon.  Kul att grejerna kommer till användning. Det är förresten en Stb-tik från Båtsman som ska ha den fina och praktiska väskan och selen.

 

 

 

Iris gick fram och strök sig utmed Beckas kropp men det var lite läskigt tyckte hon och gick undan……Däremot nosade Becka lite försikigt på Leos tass när han låg utsträckt i soffan. Jag tror att Becka är mindre skraj för Leo eftersom han är lugn och ligger stilla. Iris vill gärna fram till Becka och är väl lite framfusig emellanåt. Hon gillar ju hundar och vill nog att Becka ska intressera sig för henne.

 

 

 

Becka låg en liten stund i "hundsoffan" också men hon går aldrig upp i möblerna. Nu var det sonen som lyfte upp henne.

 

 

 

 

 

 

 

Vi tar kvällsrastningen vid 21-tiden och sedan är det dags för kvällskexet före sängdags någon timme senare....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)




Mata in koden inbäddad i bilden