Sonjas blogg

Efter regn kommer solsken....

2013-12-05

 

Becka behövde gå ut redan klockan halvfem i morse. Hon är bra i magen men hon är ju inte van vid maten och att äta så ofta. Jag vet ju inte hur mycket eller vad hon har käkat tidigare…..kan ju inte ha varit något överflöd direkt….

Vi la oss igen och steg sedan upp vid sju  så vi alla kunde få i oss vår frukost som vanligt......Katterna har lärt sig att Becka ska ut och kissa först och till och med matvraket Leo tycks acceptera det....

 

 

 

 

 

Det regnade rejält under förmiddagspromenaden så vi gick inte så långt. Vi vände när Becka hade gjort sina toabehov för då var vi genomvåta båda två. Det märktes att Becka inte heller var så förtjust i vädret……

 

 

 

 

 

Väl hemma fixade jag till en sats chokladbollar…Supergott!

 

 

 

 

Det klarnade upp och solen tittade fram efter lunchtid så då gick vi den längre rundan. Jag varierar promenaderna genom att gå tre olika rundor. Det är viktigt att Becka får lära känna in sin omgivning innan vi drar iväg på okända marker. Det lär nog ta ett par veckor….

 

Vila efter promenaden..

 

Leo har tagit tillbaka sin plats i soffan....åtminstone för stunden..

 

Becka blir allt mer bundis med Iris och det känns jätteskönt. Leo har hon redan accepterat eftersom han är så stillsam och inte vill ha någon närmare intim kontakt.

 

 

 

 

 

 

Sonen fick sitt arbetsschema för december idag och det visar sig att jag har tur för han är ledig just de tre datumen som jag ska på julkonserter. Jag har bokat in honom som hundvakt de kvällarna. Skönt eftersom jag har köpt biljetter till två av konserterna och det för länge sedan. Biljett till den tredje ska jag köpa i morgon……Jag älskar julmusik…..

 

 

 

 

Dags för lite vila igen efter en rastrunda...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden